Palautteita asiakkailta

Herra R on 10-vuotias australianpaimekoirauros, 
Ongelma: pitkään jatkunut perheen tyttären toistuva näykkiminen
Palaute 2 päivää neuvontakäynnin jälkeen:
Hei. Kiitoksia oikein paljon, neuvosi ovat kullan arvoisia. Näykkimistilannetta oli eilen ainoastaan ajatus yhden kerran, jonka ehdin jo pysäyttää ennenkuin meni ajatusta pidemmälle. Aivan kuin R itsekin olisi tyytyväinen, että asialle tuli loppu…Kun kaikki noudatamme samoja antamiasi ohjeita, olen varma, että homma toimii hyvin. Kiitoksia vielä kerran. 

Herra M on 1 v 7 kk ikäinen rottweileruros,
Ongelma: omistajiin kohdistunut hyökkäily
​Palaute 4 viikkoa neuvonnan jälkeen:
Käyntimme jälkeen M ei ole enää suhtautunut kotiväkeen aggressiivisesti. Olemme noudattaneet saamiamme ohjeita, niin sisällä kuin ulkonakin. M ei ole kertaakaan murissut meille. Oltu tarkkana kaiken kanssa. Meillä on nyt ihan eri koira. Pari vuorokautta niin tilanne muuttui. Ei enää mitään sellaista murinaa kuin ennen. Tuli just viiltohaava koiran varpaaseen – se sieti haavan käsittelyä, ei mitään mielenosoitusta. Käsittämätöntä miten nopeasti se muuttui. Koira on itsekin onnellisempi. Ei ole enää hyppinyt meidän päällekään.

Neiti S on 4-vuotias havanaisnarttu,
Ongelma: tottelemattomuus
Palaute 3 viikkoa käynnin jälkeen:
S on pennusta asti halunnut pomottaa minua. Tottelevaisuus on parantunut. Vieraiden tervehtiminen on vielä valmisteilla. Näykkimistä tai puremista ei ole ollut. Osaan jo ko. ongelmiin johtavissa tilanteissa harkita tarkemmin miten hoidan siitä selviämisen. Luoksetulo on sekin parantunut. Johtaminen on suht hallussa, olen rentoutuneempi ja se tietysti auttaa siinäkin. Kiitos neuvoista, käynti oli ennen kaikkea minulle paikallaan. Kun S puri minua, minusta tuntui, ettemme voi jatkaa yhteiseloa. Nyt ajattelen toisin. Terveisin R ja koiransa S

Neiti C on 5-vuotias rottweilernarttu,
Ongelma: korostunut suojeluvietti
Suojeluvietti on korostunut kuluvan vuoden aikana. Ja uroskoirat ja pikkukoirat on ongelma. Kun lapset kirkuu ja hyppää puskasta, C nousee ilmaan. Nää arvaamattomat tilanteet on tulleet vuoden aikana. Mä muutan pois kun mua rassaa niin kovasti.
Palaute 3 viikon kuluttua neuvontakäynnistä:
Hei Kai, Kiitos Sinulle. Meillä on mennyt tosi kivasti. Eilen sähkömies kävi kolmatta kertaa niin neiti C nukkui parin metrin päässä kun ensin oli tarkkaillut aktiivisesti tilannetta ja totesi aijjaa toi on se sama tuttu heppu 🙂 Hyvää viikonloppua! Toivoo V

Whippetnarttu 5 v,
Ongelma: eroahdistus.
Palaute 2 viikkoa käynnin jälkeen: 
 Hei Kai, Kylläpä sujuu hyvin. Mitään ei ole enää koiruus tuhonnut sisällä. Otti uuden petinsäkin hienosti vastaan eikä oikeastaan edes liiku siitä muutoin kuin leikkiessä ja ulkoilun alkaessa. Liitteenä myös kuva hänen korkeutensa pedistä ja maukkaasta hirvennahkaluustaan xD

Mäyräkoiranarttu 6 v.
Ongelma: eroahdistus
Palaute 3 viikkoa käynnin jälkeen: 
V:n koulutus on mielestäni lähtenyt käyntiin hyvin. Koira on ollut selvästi rauhallisempi. Poislähtiessämme V jää eteiseen katsomaan perään, mutta pissailuja ei ole ollut ja olemmekin nyt viimeisen viikon ajan jättäneet olohuoneen maton paikoilleen eikä vahinkoja ole sattunut. Ihanaa!!! Jatkamme edelleen näillä ohjeilla.

Mäyräkoirauros 4 v.
Ongelma: eroahdistus
Palaute 6 viikon jälkeen:
L on ollut alusta asti eroahdistunut. Se tuli meille 1,5-vuotiaana omistajanvaihtajana. Halusimme vielä kiittää sinua hyvistä neuvoista L:n eroahdistusongelman kanssa. Olemme edistyneet mukavasti ja ensimmäistä kertaa oli sellainen tunne että ongelma on voitettavissa. L oli harjoituksissa iloinen ja rentoutunut. Joten tuhannet kiitokset sinulle, ja hyvää jatkoa koirakamujen parissa!

Herra P, 3 v paimenkoirauros
Ongelma: yleinen levottmuus
Palaute 4 päivää neuvonnan jälkeen:
Moikka! Nyt kysymykseni saattaa aiheuttaa sinussa hymähdyksen, mutta siitä huolimatta rohkaistun kirjoittamaan. P on tänään ollut kummallisen vaisu = rauhallinen (?). Noudatan tarkasti ohjeitasi. Tänään P ei ole haukkunut KERTAAKAAN, eikä purrut minua. On lähinnä nukkunut sen ajan, kun ei oltu ulkona tai puuhailtu yhdessä. Kysymys: voiko koira rauhoittua/ tajuta näin nopeasti mikä on pelin henki?